Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+ , Firefox of Google Chrome.

Rovecom Agri Academy

Al jaren vertalen wij wetenschappelijke voermodellen naar praktische software. Onze software wordt wereldwijd door voeradviseurs gebruikt.

Kennis die wij in de loop van de tijd hebben opgebouwd over het gebruik en de toepassingen van onze software, willen wij delen: om de voeradvisering met VoerExpert naar een nog hoger plan te tillen. Op deze manier halen zowel adviseurs als veehouders meer rendement uit het advies.

Daarom is de Rovecom Agri Academy opgericht. De Agri Academy is dé plek waar voeradviseurs worden uitgedaagd meer uit VoerExpert te halen. Met webinars en interessante trainingen bieden wij met de Rovecom Agri Academy een veelzijdig programma om uw kennis van onze software op peil te houden.

 

Agenda 

Datum

Tijd

Soort training

Onderwerp

Kosten per deelnemer

Status

Datum volgt 08.00 - 08.45 uur Webinar Update VoerExpert 2020-II geen Meer informatie volgt
Donderdag 15 oktober 2020 08.30 - 09.00 uur Webinar Feedm update en voerefficiëntie geen Inschrijving geopend
Donderdag 22 oktober 2020 09.30 - 16.30 uur Praktijkdag op locatie VoerExpert Melkvee en Robot € 249 p.p. (incl. lunch) Geannuleerd 
Dinsdag 21 juni 2021 09.30 - 16.30 uur Praktijkdag op locatie VoerExpert Vleesvee € 249 p.p. (incl. lunch) Meer informatie volgt

Alle prijzen zijn exclusief btw.

(*): Bij een nieuwe licentie is de training onderdeel van de implementatie. Bij een licentiewisseling zijn de kosten € 100 per deelnemer voor twee dagdelen. 

Neem contact op
NAAR BOVEN