Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+, Firefox of Google Chrome.

De ideale assistent

Jarenlange praktijkervaring heeft ertoe geleid dat VoerExpert 's werelds beste rantsoenberekeningssoftware in de agribusiness is. U kunt met VoerExpert rantsoenen berekenen voor onder andere melk- en vleesvee, varkens en geiten. Ons meertalige programma VoerExpert is zo ingericht dat het de ideale assistent is voor u als (internationaal opererende) voerspecialist. U bent in staat om de bedrijfsstrategie van uw klanten in het voeradvies te verwerken, om zo voor elk bedrijf een uniek en op maat gemaakt rantsoen te berekenen.

Data uitwisseling

Wanneer uw collega’s ook met VoerExpert werken is het mogelijk onderling rantsoenen en voeders uit te wisselen. Makkelijk, wanneer u afwezig bent en uw collega voor u waarneemt. Ook voor het geven van advies aan elkaar werkt dit prettig. Binnen VoerExpert kunnen de meest gangbare mengvoeroptimalisatiepakketten gekoppeld worden in de voerbibliotheek.

Up-to-date en ondersteuning

De VoerExpert-software wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Ons Research en Development team houdt de ontwikkelingen op veevoedergebied bij en vertaalt deze naar praktische toepassingen in VoerExpert. Ook de ontwikkelingen in het buitenland worden nauwlettend in de gaten gehouden. VoerExpert wordt ondersteund door een team van productmanagers. Hier kunt u terecht met alle voer-gerelateerde vragen.

Neem contact op
NAAR BOVEN